Αριστερές σκέψεις - Αριστερό blog για αριστερές σκέψεις και γνώμες - Για επικοινωνία : loukassagias@gmail.com

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Χρυσαυγίτες - Ναζιστές - Φασίστες, Εγκληματίες, Δολοφόνοι, με κοινοβουλευτικό - πολιτικό προσωπείο.

Θα περιμένουμε το δικαστήριο τη Δευτέρα 12/10/2020 να πράξει το αυτονόητο και να μην αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στα Ναζιστοειδή Καθάρματα.
Όμως θα πρέπει να ξέρουμε ότι ο Ναζισμός - Φασισμός είναι εναλλακτική λύση του συστήματος σε δύσκολες γι' αυτόν καταστάσεις και βέβαια μετά και από την όποια απόφαση του δικαστηρίου ο Ναζισμός - Φασισμός θα εξακολουθήσει να είναι παρόν.

Η μυστικιστική πτυχή του εθνικοσοσιαλισμού, ο ναζιστικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής και όποιας άλλης Ναζιστικής - Φασιστικής απόφυσης θα συνοδεύει πάντα τους νοσταλγούς του σκότους.

Μέσα από φαιδρές αιτιάσεις, απόπειρες μετάλλαξης, καπηλείες του πατριωτισμού και με φθηνές δικαιολογίες, η ΧΑ προσπαθούσε τόσα χρόνια να κρύψει το παρελθόν της. Η δολοφονία όμως του Παύλου Φύσσα, γκρέμισε τις τελευταίες αυταπάτες.

Το τσάκισμα όμως του ΝΑΖΙΣΜΟΥ - ΦΑΣΙΣΜΟΥ  είναι και μόνο είναι υπόθεση που μόνο το λαϊκό - εργατικό κίνημα μπορεί να υλοποιήσει.
Μόνο ο οργανωμένος λαός θα συντρίψει το ΝΑΖΙΣΜΟ - ΦΑΣΙΣΜΟ στην αναμέτρηση και στη σύγκρουσή του με το κεφάλαιο και τον ιμπεριαλισμό, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα με στόχο τη κοινωνική ανατροπή.


Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

Πίσω από τις μεγαλοστομίες για την Πατρίδα και τους όρκους στην Ελληνική Σημαία, η Χρυσή Αυγή προσπαθούσε να κρύψει την πίστη της στον ΝΑΖΙΣΜΟ.


Οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Γερμενής, Γιάννης Λαγός και οι στενοί, και όχι μόνο, ομοϊδεάτες συνεργάτες τους τιμούν την πολεμική σημαία των Γερμανών κατακτητών και τραγουδούν τον ύμνο του Τρίτου Ράϊχ.
Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας

 
ΧΡΕΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (ΤΟΥ ΛΑΟΥ) ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ.
Γιατί αν μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, πρέπει να ξέρουμε, δεν μπορεί να γίνει τίποτα από μόνο του, αν δεν πάρουμε εμείς μέτρα για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριστερές σκέψεις

ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ - ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Στην ποίηση του Λειβαδίτη κυριαρχεί ο πόθος και το όραμα για ένα όμορφο μέλλον που θα περιλαμβάνει όλους τους ανθρώπους. Στους στίχους του ...